Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A sunat la Poliție pentru că soția lui spărgea totul prin casă

Un bărbat din judeţul Argeş şi-a reclamat la Poliţie soţia, pe motiv că aceasta face scandal şi distruge bunurile din gospodărie. Oamenii legii au aplanat conflictul, au amendat-o pe femeie şi au vrut să emită un ordin de protecţie care să îi interzică acesteia să se apropie de soţul ei, bărbatul refuzând însă acest lucru. În plus, poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o cercetare penală pentru ameninţare şi distrugere.


O ceartă între soţi, într-o familie din localitatea Călineşti, s-a terminat cu amendă şi dosar penal pentru o femeie de 41 de ani, pe care soţul a reclamat-o la Poliţie. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a sunat la 112 şi a cerut intervenţia oamenilor legii, pe motiv că femeia distruge bunurile din gospodărie, informează News.ro.

"La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Călineşti, care au aplanat starea conflictuală, iar în urma verificărilor femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială, ca urmare a comportamentului de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică şi să provoace indignarea. De asemenea, în cauză poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare, conform art. 253 şi 206 din Codul Penal, urmând ca în cauză cercetările să continue, pentru luarea măsurilor legale care se impun”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

De asemenea, bărbatul nu a dorit emiterea unui ordin de protecţie provizoriu care să-i interzică soţiei sale să se apropie de el.

Vizualizări: 1,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: