Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mașina unui gorjean, distrusă de furtuna din Craiova

A fost prăpăd sâmbătă după amiaza în Craiova! Furtuna a făcut pagube însemnătate: străzi inundate, copaci smulși din pământ, mai multe acoperișuri au fost luate de vânt și câteva autoturisme au fost grav avariate. Printre acestea și mașina unui gorjean. Luneta autoturismului a fost spartă de o ramură de capac.

Fotografia cu mașina avariată a aparut pe un grup de Facebook destinat șoferilor din Dolj și a fost distribuită pe unul asemănător, în Gorj. Oamenii au dorit ca astfel să-l informeze pe șoferul păgubit de necazul peste care a dat. 

Acesta nu a fost un caz singular. În presa locală, din județul Dolj au apărut materiale cu pagubele însemnătate pe care le-a făcut furtuna. În doar cateva minute străzile au devenit impracticabile din cauza nivelului mare de apă, dar și din cauza copacilor rupți. 

De asemenea, acoperișurile mai multor blocuri nu au rezistat rafalelor de vânt și s-au prăbușit pe străzi sau, mai rău, în parcările pline cu mașini.  

Șoferii au mai postat și fotografii cu mai multe numere de înmatriculare, luate de ape. Printre acestea, cateva erau ale unor mașini de Gorj.

Galerie foto
Vizualizări: 3,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: