Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident la raliu. Doi copii răniți!

Maşina condusă de pilotul Mihai Leu a intrat în gardul de siguranţă în timpul Raliului de la Târgu Mureş, care se desfăşoară, sâmbătă, în zona centrală a oraşului, rănind doi copii de 6 şi 8 ani, aflaţi în zona spectatorilor.

Accidentul de la Raliul Târgu Mureş s-a produs la intersecţia Ştefan cel Mare cu Borsos Tamas.

„Un autoturism de curse condus de un bărbat, de 54 de ani, a acroşat un gard de siguranţă, rănind, totodată, doi minori, de 6 şi 8 ani, aflaţi după gard”, transmite Poliţia Mureş.

Pilotul era Mihai Leu. Ambii copii au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. „Am pus frână, maşina a plecat pe frânare, am încercat să o redresez, nu am reuşit. Sincer, nu mă gândesc foarte mult la asta. Singurul lucru care este important este ca totul să fie în regulă din toate punctele de vedere. Comeptiţia este în cadrul Campionatul Naţional de super Rally la Târgu Mureş”, a spus Mihai Leu.

Pilotul a precizat că a cei doi copii sunt în afara pericolului, că a vorbit cu părinţii lor şi vor ţine legătura.

Vizualizări: 1,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: