Ciobotariu debutează azi pe banca Pandurilor

Noul antrenor al Pandurilor a declarat înaintea debutului său că a ales Pandurii pentru că a fost încântat de oferta preşedintelui Condescu dar şi de ideea de a antrena la Târgu Jiu. Ciobotariu cunoaşte şi publicul de la Târgu Jiu şi are mulţi prieteni în zonă, foşti colegi de echipă de când a jucat aici. În ceea ce priveşte echipa noul antrenor spune că va încerca să imprime un stil ofensiv cum a făcut şi la Otopeni.

Reporter: A fost o surpriză faptul că s-a apelat le serviciile dumneavoastră la Pandurii?

Liviu Ciobotariu: Nu. Nu a fost o surpriză pentru că am mai avut două oferte de la prima ligă însă nu am vrut să plec de la CS Otopeni pentru că mă aflam într-o situaţie bună acolo şi a fost o perioadă bună la Otopeni. Dar în momentul în care domnul preşedinte Condescu m-a sunat am fost foarte  încântat de această ofertă pentru că ştiu că la Târgu Jiu există o tradiţie, există oameni care iubesc fotbalul şi cărora le place acest sport. Suntem o echipă care prin rezultatele obţinute şi-a creat un nume în prima ligă şi există aici şi o stabilitate din toate punctele de vedere.

Reporter: Cât de bine cunoaşteţi publicul de la Târgu Jiu?

Liviu Ciobotariu: Dacă am şi jucat aici, cred că cunosc şi publicul. M-am schimbat şi eu între timp dar am aici prieteni, foştii mei colegi cu care am jucat atunci, e foarte mult timp, poate pe unii nu-i mai cunosc dat unii m-au sunat deja.

Reporter: Este un pas înainte în carieră trecerea de la Otopeni la Pandurii?

Liviu Ciobotariu: Da, eu consider că este un pas înainte din toate punctele de vedere.

Reporter: Care credeţi ă este compartimentul cel mai în formă la Pandurii?

Liviu Ciobotariu: Eu vreau să cred că unitatea de grup e compartimentul forte la Pandurii. Unitatea de echipă şi de lot trebuie să fie compartimentul forte. Eu aşa vreau să cred că va fi.

Reporter: Valoarea locului unde ar plasa echipa în acest moment în clasament?

Liviu Ciobotariu: Cam pe acolo pe unde este. Noi sperăm la mai mult şi la mai bine dar vedem ce va fi.

Reporter: În staff-ul tehnic mai intervin modificări, mai vine antrenor cu portarii sau preparator fizic?

Liviu Ciobotariu: Deocamdată nu, mergem în aceeaşi formulă până în iarnă. Bălăeţ na va ajuta cu portarii dar din iarnă vom căuta şi un preparator fizic. Vom alege o soluţie utilă şi bună pentru echipă. Sunt mai multe variante dar vom vedea care e cea mai bună posibilitate.

Reporter: Vă doriţi să aduceţi jucători din liga I pentru a completa lotul?

Liviu Ciobotariu: Nu. Deocamdată nu m-am gândit la niciun jucător. Până în iarnă mai sunt şase etape şi mai vedem ce va fi. Dacă va fi nevoie voi discuta cu domnul preşedinte şi vom aduce.

Reporter: De la Otopeni veţi lua pe cineva?

Liviu Ciobotariu: Deocamdată sunt concentrat pe cele şase meciuri care mai sunt de jucat după care vom trage o linie şi vom vedea dacă mai avem nevoie să aducem jucători. Asta în funcţie şi de randamentul jucătorilor până atunci.

Reporter: Aveţi un barem de puncte pe care să le câştigaţi până în iarnă?

Liviu Ciobotariu: Eu mi-am propus să câştig toate meciurile dar la fotbal nu se ştie. Dar nu pot spune înainte câte meciuri voi câştiga.

Reporter: Toţi jucătorii pleacă cu aceeaşi şansă acum, ştiţi că Popete nu mai intra în vederea fostului antrenor?

Liviu Ciobotariu: Da. Am mai spus că în momentul în care se schimbă antrenorul şi prin venirea unui altui antrenor au cu toţii posibilitatea să reintre în circuit. Mă interesează şi echipa secundă şi cei tineri în egală măsură dacă avem un proiect pe trei ani mă voi orienta şi către cei tineri.

Reporter: Spuneaţi că veţi merge la victorie la orice meci dar nu e o trecere prea bruscă de la stilul defensiv al lui Sorin Cârţu la acesta mai ofensiv pe care l-aţi aplicat şi la Otopeni?

Liviu Ciobotariu: Nu ştiu eu ce stil de joc avea Sorin Cârţu. Eu din ce am văzut la televizor echipa a jucat.

Reporter: Avem material pentru o echipă ofensivă?

Liviu Ciobotariu: Avem jucători capabili, care trebuie să demonstreze. De aceea sunt la Pandurii: să înscrie goluri sau să apere, fiecare acolo unde are postul.

Reporter: Aţi avut la Otopeni şi rezultate de 6-0, vor vedea târgujienii şi astfel de meciuri la Pandurii?

Liviu Ciobotariu: Eu îmi doresc acest lucru, nu pot să ştiu dinainte dar ceea ce depinde de mine voi face. Fac tot ce pot ca echipa să joace şi să marcheze dar nu sunt Mesia să pot să spun că vom marca nu ştiu câte goluri. Îmi doresc foarte mult acest lucru şi ar fi ideal. E important şi să marchezi şi să nu iei gol. Eu mă caracterizez doar ca un antrenor care vrea să câştige cele trei puncte.

Reporter: Care credeţi că va fi cel mai dificil lucru care e de făcut urgent la Pandurii?

Liviu Ciobotariu: Eu sper să nu am lucruri dificile de remediat dar vor fi cu siguranţă. Mă voi informa să văd unde lucrurile nu stau foarte bine şi unde o să mai lucrăm. Deocamdată nu ştiu ce va fi mai dificil de făcut. Per ansamblu cunosc lotul şi am văzut echipa dar sunt probleme de interior care trebuie cunoscute.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: