Ciobotariu: „Echipa care va pierde va fi la marginea prăpastiei”

Antrenorul pandurilor a declarat azi că nu crede că vreuna dintre echipele oltene care se întâlnesc luni la Târgu Jiu va retrograda dar consideră că formaţia care va pierde va fi foarte aproape de retrogradare: „Matematic nici una dintre echipa nu va retrograda, dar o înfrângere va atârna foarte greu pentru oricare va pierde. Mai sunt de jucat multe meciuri dar trebuie să fim realişti şi să fim corecţi să recunoaştem că echipa care va pierde va fi la marginea prăpastiei”.

Liviu Ciobotariu recunoaşte că acest meci este la fel de important şi pentru el ca şi pentru jucători şi conducerea clubului şi e o ocazie ca echipa să se revanşeze în faţa suporterilor: „E un meci important şi pentru mine, mai ales că venim după două jocuri neconcludente şi după două eşecuri. Avem ocazia se demonstrăm şi în faţa propriilor suporteri, în ghilimele, pentru că am înţeles că Universitatea Craiova are foarte mulţi simpatizanţi la Târgu Jiu, că merităm sprijinul lor. Jucăm acasă şi e un joc special pentru toţi. Rezultatele noastre n-au fost foarte reuşite în primele două etape şi avem nevoie neapărat de victorie”.

Presiune mare înaintea meciului cu Craiova

Presiunea creată în jurul meciului de luni se simte şi la nivelul echipei după cum a mai precizat azi antrenorul pandurilor: „Nu ştiu dacă e o presiune specială dar există pentru că şi noi ne uităm în clasament şi nu ne convine situaţia actuală. Când eşti pe marginea prăpastiei toată lumea trage cu disperare să iese de acolo. Asta e situaţia la noi deocamdată. Sper ca în următoarele partide situaţia să se schimbe, iar primul test care este şi cel mai important, să-l trecem cu brio şi să acumulăm încă trei puncte. Este un derbi al suferinţei sau al disperării, eu mi-aş fi dorit ca acest derbi să se fi jucat pentru locuri mai bune în clasament dar asta e situaţia. Eu cred că nici Craiova şi nici Pandurii nu merită să joace pentru a se salva de la retrogradare dar aşa este situaţia acum. Va fi un meci de care pe care, este un meci de şase puncte având în vedere şi situaţia din clasament, Universitatea are 17 puncte iar noi 20. În momentul în care reuşim să câştigăm vom avea şase puncte în faţa lor şi moralul va fi mai bun la noi”.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: