Ciobotariu: „Este obligatoriu să câştigăm cu Internaţional Curtea de Argeş”

Internaţional Cutrea de Argeş – Pandurii Târgu Jiu

Stadion Nicolae Dobrin din Piteşti, sâmbătă, ora 17:00

Echipa probabilă:

Pandurii: Stanca – Popete, Cardoso, Chibulcutean, Grecu – Ghindeanu, Păcurar, Murgan, Orac – Kamara, Arrieta. Antrenor Liviu Ciobotariu.

Rezerve: Mingote, Tătaru, Tremonti, Vranjes, Lazic, Tilincă, Nalaţi.

Accidentaţi: Rusu, Dedu.

Pandurii Târgu Jiu încearcă în această etapă să obţină prima victorie din acest retur, urmând să joace în deplasare, la Piteşti. Problemele de lot care au afectat echipa etapa trecută nu mai sunt de actualitate, dar între timp au apărut altfel de probleme, patru dintre jucătorii din lot care ar fi putut fi titulari chiar la acest meci fiind trimişi la echipa a doua. Jucătorii se declară optimişti şi cred într-o victorie în această etapă iar antrenorul Ciobotariu le cere să câştige neapărat acest meci.

Pandurii se deplasează în această etapă la Piteşti, pentru meciul cu Internaţional Curtea de Argeş. Echipa va pleca astăzi la prânz spre Piteşti pentru meciul programat sâmbătă de la ora 17:00, urmând să mai susţină un ultim antrenament în această dimineaţă, cel mai probabil pe terenul sintetic pentru că celelalte terenuri au fost acoperite din nou de zăpadă în ultimele zile.

Joc decisiv pentru Pandurii

Ieri Pandurii s-a antrenat pe terenul sintetic dar după ce au aşteptat să se elibereze terenul de zăpadă, pe parcursul antrenamentului zăpada continuând să cadă. La antrenament au fost prezenţi doar jucătorii care vor face parte din lot pentru acest meci, o parte dintre tinerii din echipă precum şi cei patru jucători pedepsiţi şi trimişi la echipa a doua pregătindu-se cu Pandurii 2. Antrenorul pandurilor consideră jocul cu Internaţional ca fiind extrem de important, fiind obligatoriu pentru echipa sa să se impună: „Meciul cu Internaţional este unul foarte important pentru noi iar dar dacă nu marcăm nu o să câştigăm niciun joc.  Este obligatoriu să câştigăm la Internaţional Curtea de Argeş să ajungem la 24 de puncte. De fapt, este obligatoriu să facem şase puncte din meciurile cu Internaţional şi cel cu Ceahlăul. Dacă noi reuşim să luăm cele şase puncte din următoarele două meciuri putem să ieşim din această zonă tulbure. Dacă nu, va fi foarte greu pentru noi. Nu doar pentru mine, ci şi pentru jucători”.

Stanca: „Trebuia să vină de mult vremea victoriei şi pentru noi”

Portarul Răzvan Stanca crede şi el că o victorie e obligatorie la Piteşti, mai ales că toate echipele aflate în zona retrogradării au luat trei puncte la Internaţional. „Ţinând cont că jucăm cu două candidate la retrogradare, cred că putem lua cele şase puncte ca să mai ieşim din această zonă periculoasă. Nu jucăm cu Dinamo, cu Steaua acum, jucăm cu Internaţional şi cu Ceahlăul, şi nu ar trebui să avem probleme. Este cazul să ne trezim şi să ne mobilizăm. Au luat cam toate echipele trei puncte la Internaţional, aşa că, de ce să nu luăm şi noi-”, se întreabă Stanca, acesta acuzând lipsa unor jucători de bază dar fiind de părere că se vor găsi soluţii: „Niciun jucător nu este de neînlocuit, aşa cum nici eu nu sunt, deci nu ştiu cât ne afectează lipsa lui Martinovic din apărare. S-a văzut că şi Cardoso şi-a făcut treaba acolo. Avem nevoie de o schimbare de atitudine în primul rând şi cu multă încredere şi puţin noroc, o să scoatem cele trei puncte. Trebuia să vină de mult vremea victoriei şi pentru noi, dar încă nu a ajuns. Dar batem la Piteşti şi o să ne recăpătăm încrederea”.

Pandurii vor pleca azi spre Piteşti, după ce vor susţine un ultim antrenament dimineaţă la Târgu Jiu.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: