Ciocea: Într-o lună tai panglica, să moară prietenii de necaz

Se încing spiritele înainte de campania electorală pentru alegerile locale. În comuna gorjeană Bustuchin, actualul primar începe să facă noi calcule și speră să mai obțină voturile localnicilor și în toamnă. Pe final de mandat, Ion Ciocea se laudă că a atras noi fonduri europene și va tăia panglica la un bazin de înot „să moară prietenii de necaz”.

Bazinul construit în localitate va putea fi folosit de toți localnicii din comuna Bustuchin. Acesta face parte dintr-un centru social multifuncțional ce va fi construit din bani europeni. Alături de bazinul de înot va funcționa și o saună.

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, spune că lucrările sunt aproape finalizate. Peste o lună, speră să inagureze bazinul de înot. “Am accesat un milion de euro pe servicii sociale. Am început un bazin de înot și cred că într-o lună îl termin. O să fie gata într-o lună. Sigur îi tăiem și panglica, așa ca să moară prietenii de necaz. Încep consilierii să discute că de ce fac acum. Păi sunt contracte care sunt implementate într-un an, doi. Eu sper să mai iau un mandat”, a spus Ion Ciocea, la Accent TV.

În acest centru multifuncțional, autoritățile locale vor investi în jur de 100 de mii de euro. Banii sunt acordați de Uniunea Europeană. În jur de 300 de localnici vor putea primi acolo asistență medicală și vor fi îngrijiți. Proiectul le dă și posibilitatea doritorilor din comună să învețe o meserie. 

Vizualizări: 2,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: