Ciocea: Nu mai fac politică. Mă retrag!

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a decis. Nu mai vrea să facă politică, rămâne în continuare la primărie, dar se va ține departe de scena politică. Ciocea s-a declarat încă o dată mâhnit de cum au decurs lucrurile înainte de alegerile parlamentare și spune că vrea să facă un pas în spate pentru a le da viitorilor parlamentari de Gorj posibilitatea să se afirme cu realizările lor.

Rep.: Ați luat o decizie? Ce veți face în continuare?
Ion Ciocea: Iubesc pe toată lumea și m-am lăsat de politică, nu mai vreau să fac politică până când voi considera că este normal să fac politică. Aștept să văd ce se întâmplă în țară.

Rep.: Ați mai avut discuții cu PSD Gorj?
I.C: Nu am discutat și nici nu am ce să discut. Am văzut că Ion Călinoiu vrea să revină în PSD, e treaba lui. În ceea ce mă privește, eu nu mi-am dat niciodată demisia din PSD. Dacă și-a dat-o, să revină. Rămân un fel de membru PSD, dar nu activ. Nu aș mai vrea să discut pe tema asta.

Rep.: La primărie rămâneți în continuare?
I.C: Bineînțeles că rămân. Este dreptul meu, l-am câștigat prin alegeri. Nu iau în calcul alt partid. E prea devreme să vorbesc acum. M-aș bucura să facă acest guvern de toate, să fie oamenii mulțumiți, să avem de toate. Pentru asta am luptat și eu, nu pentru altceva. Am muncit atâta pentru partid ca să trimitem oameni competenţi că de asta avem nevoie.

Rep.: Nu mai sunteți supărat pe domnul Cârciumaru?
I.C.: Eu sunt bărbat, la un moment dat te bagi într-o competiție și nu poți să fii supărat o viață. Trebuie să muncim să ne facem treaba, și eu, și el. Problema cealaltă este altceva, dar am luat o hotărâre și sunt hotărât să nu mai fac politică. Am decis să mă retrag, acum avem guvernanți, avem parlamentari, să vină ei în față să spună ce fac, ce vor face că de aia i-am dus acolo. Nu mai vreau, pur și simplu vreau să fiu lăsat în pace.

Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: