Mihai Prunariu, încă un nume vehiculat pentru funcţia de prefect

Numele şefului Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi al CS Pandurii a fost şi el vehiculat pentru postul de prefect, alături de cele ale liderului TSD Gorj, Claudiu Manta, şi al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Ciprian Florescu. Într-un interviu acordat la Radio Infinit, Mihai Prunariu a declarat că declarat că funcţia de prefect este onorantă pentru orice gorjean. Acesta a mai spus că este exclus să revină la cârma clubului Pandurii Lignitul Tg Jiu.

Rep.: Numele dumneavoastră este vehiculat pentru funcţia de prefect. Sunteţi interesat de acest post?
M.P.: Nu s-a discutat nimic în acest sens, în partid. E o funcţie care onorează pe orice gorjean. E o funcţie de înaltă demnitate, e o funcţie de responsabilitate. Repet, nu a avut loc nicio discuţie între noi, nicio discuţie cu preşedintele partidului, Florin Cârciumaru, care va avea un cuvânt greu de spus. Discuţii de acest fel nu au avut loc nici măcar la modul informal.

Rep.: Veţi reveni la cârma Clubului Pandurii?
M.P.: Este exclus ca eu să mă mai întorc la Clubul Pandurii Lignitul, am fost acolo, a fost o perioadă din viaţa mea când am venit cu dragă inimă. Eu zic că au fost şi nişte rezultate, din punct de vedere al administrării clubului. Am plecat prin demisie, eu nu mă mai întorc la locuri de unde am plecat de bună voie. Am avut anumite discuţii, la momentul respectiv mi-am asumat întreaga responsabilitate, nu este pentru mine Clubul Pandurii, pot să-l ajut cu sfaturi dinafară, iubesc fotbalul, dar să mă mai întorc acolo nu.

Rep.: Credeţi că în anul 2017 îşi revine sportul gorjean?
M.P.: Dacă vorbim de sportul gorjean ar trebui să-l împărţim în două. Vorbim de sport de performanţă, iar aici lucrurile merg bine: atletism, lupte, box, radioamatorism şi alte secţii individuale, unde s-au obţinut rezultate remarcabile. Dacă vorbim de sporturile de echipă, toţi ştim care sunt problemele şi ne dorim ca Pandurii să salveze. Cel mai important ar fi ca acest club să se menţină, să nu se dizolve. Stabilitatea financiară este mai importantă decât divizia în care ne aflăm. Asta e părerea mea. Chiar dacă se vor supăra unii, este mai importantă existenţa clubului, decât locul unde se va afla sau divizia.

Vizualizări: 1,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: