Ciocea: Sunt mulţi membri care nu-şi au locul în PSD

Primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, a declarat vineri, în contextul viitoarei conferinţe de alegeri de la PSD Gorj, că sunt mulţi membri care nu-şi mai au locul în partid. Ciocea a precizat că ar trebui înlăturate „prieteniile” din viitorul Birou Permanent Judeţean şi că şi-ar dori mai mulţi primari în structura de conducere a PSD Gorj.

Reporter: S-a fixat o dată pentru conferinţa de alegeri de la PSD Gorj?

Ion Ciocea: Încă nu s-a stabilit o dată concretă, dar este aşteptată de toată lumea, aşa cum este şi firesc. E firesc să se întâmple şi altceva, să mai fie şi alţi contracandidaţi pentru că nu este normal să mergem iar ca pe timpul celălalt, dar eu zic că toţi membrii cu drept de vot să se gândească bine şi să ne gândim bine cu toţii, pentru că trebuie să schimbăm şi politica puţin, nu neapărat domnul Călinoiu sau domnul Cârciumaru, dar cred că oamenii care sunt în acele consilii de conducere, care participă direct la luarea unei decizii, trebuie să fie oameni care să nu fie puşi acolo pe prietenii, ci dacă îi interesează soarta oamenilor.

Reporter: Cine v-aţi dori să facă parte din noul BPJ?

Ion Ciocea: Să fie mai mulţi primari, întotdeauna am susţinut acest lucru şi am spus-o în repetate rânduri, e bine să fie mai mulţi primari, e bine să fie oameni care nu depind unul de celălalt, să nu fie puşi de anumiţi şefi ca să răspundă la comandă şi cred că actuala conducere ştie acest lucru. Sunt anumiţi oameni care nu au ce căuta acolo, sunt oameni care nu şi-au făcut treaba de ajuns. Nu avem nevoie de oameni care să se gândească numai la ce foloase pot trage din locul pe care îl ocupă în politică. Avem nevoie de oameni care să gândească pentru oameni.

Reporter: Care va fi locul tinerilor din PSD în noul BPJ?

Ion Ciocea: E firesc că trebuie să fie şi locul lor acolo, ca şi locul primarilor. Dacă s-au integrat, îşi fac treaba şi sunt respectaţi se pot înscrie şi ei dacă sunt interesaţi pot să se înscrie, să-şi depună dosarul şi vor fi în birou, aşa ar trebui să meargă lucrurile.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: