Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ciocea tot îi mai aşteaptă pe spanioli

Ion Ciocea este convins că spaniolii care au promis că vor construi o fabrică de cărămidă la Bustuchin vor demara investiţia respectivă anul acesta. Primarul declară că spaniolii l-au anunţat că au planurile date peste cap din cauza crizei economice, însă spune că aceştia rămân interesaţi în continuare de investiţia pe care o promit de mai multă vreme că o vor realiza în Gorj. Posibilii investitori au cerut un răgaz suplimentar de o jumătate de an pentru a demara construirea fabricii, Consiliul Local acordându-le acestora tot anul 2010 drept răgaz pentru a începe investiţia amintită.

Spaniolii au venit ultima dată la Bustuchin în vara anului trecut, ei încheind un parteneriat cu autorităţile locale după ce au înfiinţat o firmă care să se ocupe de realizarea fabricii de cărămidă. Firma respectivă a cumpărat circa un hectar şi jumătate de teren, spaniolii spunând la vremea respectivă că fabrica va genera, pentru început, cel puţin 200 de locuri de muncă. Spaniolii nu au fost singurii care au promis că vor construi în Gorj, promisiuni similare venind şi de la oameni de afaceri din China şi Franţa. Aceştia declarau şi ei în 2008 şi 2009 că sunt interesaţi de realizarea unor fabrici în zonele miniere din judeţ, dar, deocamdată, niciuna din aceste investiţii nu s-a materializat în vreun fel.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: