Salariaţii din Consiliul Judeţean au sporuri de mii de lei

Mai mulţi salariaţi ai Consiliului judeţean Gorj îşi dublează salariile cu ajutorul sporurilor pe care le primesc încât ajung să aibă salariu mai mare decât şeful instituţiei. Printre ei se numără şi directorul Direcţiei Tehnico –Economice Daniela Stricescu. Femeia câştigă lunar 4.700 de lei în timp ce şeful ei, Ion Calinoiu, are un salariu de 4.300.

Femeia susţine că salariul de bază nu depăşeşte 2.000 de lei, restul până la 4.700 reprezentând sporuri. Daniela Stricescu primeşte pe lângă altele spor de fidelitate, de vechime, de viză control financiar şi spor de dispozitiv. „Drepturile noastre provin şi din contractele colective de muncă la nivel de Sindicat, drepturi de care domnul preşedinte Ion Călinoiu nu beneficiază în calitatea de demnitar şi probabil de aceea sunt diferenţe mari de salariu”, a spus Daniela Stricescu.

Acesta a fost momentul ca preşedintele Călinoiu să-şi spună ofurile. Acesta a spus că sunt mai mulţi care au salariul mai mare decât el.

„La nivel de Consiliul Judeţean drepturile salariale sunt reglementate potrivit legii. Sunt convins că având în vedere că indemnizaţia preşedintelui este fixă şi nu mai are dreptul la niciun spor, salariaţii câştigă mai mult. Nu doar Daniela Stricescu ajunge la un salariu mai mare ca al meu ci mulţi alţii. Pe mine nu mă deranjează pentru că asta e legea, nimeni nu primeşte bani decât potrivit legii”, a precizat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliul Judetean Gorj.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: