Ciolocoi: M-am retras de pe listele PNL

Mădălina Ciolocoi s-a retras de pe lista de consilieri judeţeni a PNL Gorj, nemulţumită că a fost trecută pe locul 14, loc considerat neeligibil. Aceasta spune că probabil va merge la ALDE, dar deocamdată nu a semnat adeziune. Mădălina Ciolocoi a fost şefa femeilor din PNL Gorj şi vicepreşedinte al CJ Gorj în guvernarea USL.

Rep.: Aţi trecut la ALDE?

M.C.: Deocamdată nu am semnat adeziunea la ALDE. Cert este că nu voi mai candida pe listele PNL pentru nici o funcţie. Într-adevăr, vineri dimineaţă m-am întâlnit cu câteva persoane din ALDE Gorj şi am purtat discuţii. Am discutat cu Dian Popescu, dacă tot am fost acuzată că sunt trădătoare şi sunt omul lui Dian. Cu el am discutat prima dată despre poziţia mea acolo, dar nu am negociat nici un fel de loc pe listele ALDE. Dacă mi s-a tot reproşat că nu mai reprezint PNL pentru că sunt aliata lui Dian Popescu, am considerat că este bine să am o primă discuţie cu el.

Rep.: L-aţi anunţat pe Dan Vâlceanu că vă retrageţi din echipa lui de consilieri judeţeni? 

M.C.: Nu l-am anunţat personal şi nici nu am fost la partid. Vineri dimineaţa am sunat un coleg din echipa PNL şi am spus că mă retrag de pe listă. Am rugat să-i anunţe pe cei din conducerea partidului ca să găsească o persoană pentru a o trece în locul meu. Mi-a fost greu să merg personal la partid şi să spun că mă retrag. Sunt 11 ani de muncă în cadrul PNL Gorj.

Rep.: V-a nemulţumit faptul că aţi fost trecută pe un loc considerat neeligibil?

M.C.: Şi asta şi foarte multe alte lucruri despre care nu pot să vorbesc acum. Vineri a fost o zi grea pentru mine, m-am decis foarte greu să întrerup colaborarea cu Partidul Naţional Liberal pentru că am muncit pentru acest partid şi am pus suflet în tot ceea ce am făcut. Probabil, va fi o conferinţă de presă, dacă mi se solicită. Sunt mai multe motive care m-au determinat să mă retrag din PNL. Nu este acum momentul să le spun. Am încercat să unim PNL cu PDL, la Organizaţia de Femei, şi să facem acţiuni comune, dar strădania a fost numai dintr-o parte.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: