Ciprian Florescu: Nu mă sperie nici Ion Călinoiu!

Ciprian Florescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean susţinut de PSD, este interesat să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului în 2016, dar un alt membru, Cosmin Popescu, pare să câştige teren, fiind susţinut de primari. Florescu a spus la un post de radio că nu este speriat nici măcar de Ion Călinoiu, darămite de Cosmin Popescu, într-o astfel de competiţie.

Reporter: N-aţi mai ieşit în spaţiul public, la televiziunile locale. De ce?

Ciprian Florescu: Explicaţia este una de bun simţ, aş spune şi sper să fie înţeleasă de toată lumea exact aşa cum încerc să transmit. Înainte de a deveni om politic am dezvoltat o carieră de 10 ani de zile în televiziune, la bază am fost comentator sportiv, redactor sportiv, iar unul din modelele mele de viaţă a fost marele Cristian Ţopescu. Spunea la un moment dat: decât să spună lumea: iarăşi Cristian Ţopescu, mai bine să spună ce-o face Cristian Ţopescu?

Rep.: Vă pregătiţi de alegeri în partid. Cosmin Popescu a creat o concurenţă în acest partid?

C.F.: Concurenţă în sensul că şi-a arătat intenţia de a candida la funcţia de vicepreşedinte al PSD.

Rep.: Şi mai mult. Preşedinte al Consiliului Judeţean?

C.F.: Din ce ştiu eu, mai puţin el, mai mult alţii l-au promovat ca posibil desemnat al PSD.

Rep.: Vă sperie?

C.F.: Nu mă sperie nimeni, nici măcar domnul Ion Căliniu nu mă poate speria. Ştiu că dacă domnul Călinoiu îşi doreşte să candideze în continuare poate foarte uşor să ocupe această funcţie, iar eu rămân în continuare în spate. Dar e vorba de o competiţie pentru această funcţie, care este tranşată de partid, ori în acest moment nu mă sperie nici Cosmin Popescu, nici alte nume.

Rep.: Credeţi Că Ion Călinoiu va candida?

C.F.: Nu am nici un fel de certitudine în ceea ce-l priveşte pe Ion Călinoiu. Ce ştiu din discuţii vechi de 2-3 ani este că nu-şi mai dorea un mandat de preşedinte, dar modificarea legii poate să se constituie un posibil argument să-l convingă să candideze în continuare pentru încă un mandat, ceea ce ar fi un câştig pentru PSD. 

Rep.: Nu ar risca PSD, având în vedere că are un proces cu ANI?

C.F.: În funcţie de soluţia care-i va fi dată va şti ce are de făcut şi va şti şi partidul. Avem posibilitatea să ne repliem şi să ne reorganizăm în jurul unui alt candidat, dar Ion Călinoiu e în pole-position.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: