Circ la şedinţa de consiliu de la Fărcăşeşti

Şedinţa Consiliului Local de la Fărcăşeşti de la sfârşitul lunii trecute a fost un adevărat circ, după ce consilierii s-au certat zeci de minute până să aprobe ordinea de zi. După multe certuri, consilierii au aprobat 12 puncte de ordinea de zi şi secţiunea „Diverse“, însă fiecare proiect dezbătut se lăsa cu alte minute de ceartă şi neînţelegeri. De precizat ar fi că la tot scandalul din sala de consiliul de la Fărcăşeşti au asistat două bătrâne ce aşteptau să primească votul consilierilor pentru un ajutor financiar cuvenit după un deces în familie. La final, una din bătrâne a vrut să bată un consilier.

Şedinţă de tot râsul la Fărcăşeşti, unde consilierii stabiliseră şedinţă de consiliu, dar nu ştiau ce va fi pe ordinea de zi. Punctul culminat a fost atunci când o femeie, sătulă de certurile consilierilor şi orele de aşteptare, a izbucnit spunându-şi părerea despre conducătorii comunei.

Habar nu au ce votează

Şedinţele de consiliu local de la Fărcăşeşti par desprinse din scenele de comedie. Consilierii nu ştiu proiectele pe care trebuie să le voteze şi nici nu ajung la un acord pentru a vota în unanimitate. Aici totul se bazează pe certuri aşa cum s-a întâmplat şi la ultima întâlnire când consilierilor le-a trebuit jumătate de oră să voteze ordinea de zi. Consilierii nu au fost de acord cu ordinea de zi deoarece spun că nu li s-au adus la cunoştinţă proiectele pe care ar trebui să le voteze şi nu ar şti pentru ce votează. Cel care a avut cel mai mult de comentat pe marginea ordinii de zi a fost consilierul PD-L, Ion Bălu, nemulţumit că materialele nu au fost iniţial dezbătute în comisii. După îndelungi discuţii, au aprobat ordinea de zi. De menţionat că, pentru aprobarea unui proiect, consilierii mai aveau nevoie de alte zeci de minute pentru a se pune de acord. Astfel că aproape o oră a durat aprobarea a trei proiecte de pe odinea de zi.

Consilier lovit de o bătrână

Spectacolul de la Primăria Fărcăşeşti a fost întregit de o bătrână care aştepta să-i fie acordat de consilieri un ajutor financiar. Bătrâna aştepta acceptul consilierilor pentru a primi o sumă de bani.  Femeia s-a enervat când unul dintre consilieri a făcut o glumă şi să-i spună că nu va primi niciun ban şi aproape că îl luase la bătaie. Femeia l-a lovit pe consilier fiind foarte afectată de atitudinea consilierului. Acesta i-a amintit că este acolo pentru a ajuta cetăţenii. Probabil că acea glumă îl va costa pe respectivul consilier un mandat. Femeia a strigat că vine la primărie de mai bine de 5 luni în speranţa că cineva o asculta, însă, fără succes. Săteanca a ascultat cuminte certurile consilierilor însă la un moment dat a izbucnit. Lucrurile s-au complicat deoarece o altă femeie care aştepta să-i fie rezolvată o problemă a început la rândul ei să-şi spună ofurile. Într-un final, toată lumea a început să ţipe încât nu se mai înţelegea nimic. De precizat că ajunseseră abia la a treia hotărâre de pe ordinea de zi, până la final, fie s-au domolit, fie s-au luat la bătaie.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: