Ciurel a cerut strămutarea procesului cu Morega

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a cerut strămutarea procesului intentat lui Dan Ilie Morega, pe motivul că mai mulţi magistraţi de la Judecătoria Târgu Jiu şi Tribunalul Gorj ar fi cadre didactice la Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, unde Morega este vice-rector. Morega spune că nu are cadre didactice din rândul magistraţilor la universitatea pe care o conduce.

Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice Gorj, a fost dat în judecată, după ce a tras mai multe semnale de alarmă asupra managementului defectuos de la Complexul Energetic Oltenia. „Tupeul nemerniciei lui Laurenţiu Ciurel este că susţine că declaraţiile făcute împotriva lui, prin care am atenţionat că acel contract cu sârbii este unul păgubos, au adus prejudicii Complexului Energetic Oltenia. Ceea ce am afirmat în conferinţele de presă ale Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice s-a dovedit a fi cât se poate de real. Se ştie că paguba contractului cu sârbii este de 8,4 milioane de lei. Spune că i-am adus prejudicii grave de imagine tocmai când a fost să încheie contractul cu sârbii, dar contractul a fost încheiat. În ciuda avertismentelor mele, el a continuat să încheie acest contract, având probabil interese personale”, a declarat Dan Ilie Morega.

Procesul intentat lui Morega de către managerul CEO se va judeca pe data de 1 iulie la Curtea de Apel, asta din cauză că Laurenţiu Ciurel a cerut strămutarea. „Ciurel minte cu neruşinare. În cererea de strămutare a procesului către Curtea de Apel spune că mai mulţi magistraţi de la Judecătoria Târgu Jiu şi Tribunalul Gorj ar fi cadre didactice la ULIM, unde este sunt vicerector, ori eu declar cu toată răspunderea că ULIM nu a avut şi nici nu are nici un cadru didactic asociat printre magistraţi”, a declarat Dan Ilie Morega.

INTIMIDARE

Morega spune că nu se lasă intimidat de acţiunile lui Laurenţiu Ciurel şi va continua să scoată la iveală neregulile din cadrul CEO. „Nu-mi creează emoţii strămutarea procesului, dar Ciurel doreşte hărţuirea atât a presei, cât şi a mea. Tot ceea ce am spus este real şi se probează cu documente. Voi prezenta în instanţă bilanţul prin care se arată pierderile CEO, înregistrate de când Ciurel conduce compania, documentele de disponibilizări şi alte documente care probează spusele mele”, a declarat Morega.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: