Ciurel: Nu am de ce să-i cer scuze lui Vîlceanu

Laurențiu Ciurel, directorul general executiv al CE Oltenia, a continuat conflictul, prin intermediul presei, cu liderul PDL Gorj, Dan Vîlceanu. Democrat-liberalul l-a acuzat pe Ciurel de minciună și i-a cerut să prezinte scuze dacă vrea să mai negocieze cu tatăl lui. Scandalul a început după ce Ciurel a declarat că familia lui Dan Vîlceanu blochează Cariera Roșia refuzând să vândă un teren.

Ciurel a recunoscut că ultima discuție cu Eugen Vîlceanu a fost acum un an și jumătate, dar nu a explicat de ce nu a vorbit despre acest subiect până în campania electorală. El spune că din discuții a înțeles că Vîlceanu nu cedează, în timp ce Vîlceanu se aștepta să fie chemat pentru semnarea înțelegerii. “Ultima negociere a fost în urmă cu un an și jumătate și tatăl domnului Vîlceanu mi-a spus clar pretențiile și că fără aceste pretenții îndeplinite nu e de acord să cedeze nimic. Pretențiile nu pot fi acceptate pentru că sunt ilegalități, să reconstruiesc case care nu se află în perimetrul minier. (...) I-aș recomanda să încerce o meserie, că trăitul din datul din gură ține o perioadă”, a declarat Ciurel la un radio local. El a mai spus că nu își cere scuze. „Dan Vâlceanu are mari carenţe în educaţie dacă a spus aşa ceva. Ce scuze să-mi cer, pentru ce să-mi cer scuze? Este un fapt: familia Vâlceanu blochează mineritul” afirmă șeful CE Oltenia.

În discuție a intervenit și Ion Călinoiu, președintele PSD Gorj, care s-a speriat când a auzit vorbindu-se de șomaj tehnic la Cariera Roșia, chiar acum, în campanie electorală. “Nu aș merge pe ideea ca acei oameni să intre în șomaj, oamenii nu pot să fie blocați numai din această cauză, dar soluțiile de a continua lucrarea sunt mai costisitoare”, declară Călinoiu.

Ciurel şi Călinoiu, cei mai huliţi oameni în mineritul gorjean, încearcă pe ultima sută de metri să îi întoarcă pe salariaţi împotriva altor persoane, sperând ca aceştia să voteze cu PSD.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: