Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CJPC Gorj neagă deficienţele din controlul la „Cornul şi laptele“

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Gorj a remis ieri un comunicat de presă ca răspuns la un altul, dat publicităţii de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, care a anunţa că în Gorj programul Laptele şi Cornul nu a fost respectat, ba mai mult, cornurile elevilor erau mâncate de şoareci. „Urmare a comunicatului Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor din data de 06.08.2012 mentionam  faptul ca in urma controalelor efectuate de catre comisarii C.J.P.C. Gorj in scoli si gradinite pentru verificarea modului de derulare a programului: «Cornul si laptele» , la nivelul judetului Gorj nu au fost constatate deficiente privind «urme de contact cu rozatoare, produse cu ambalaje rupte sau neetanse, produse expuse contaminarii cu substante straine sau infestate cu microbi si organisme patogene»“, se arată în comunicat. Mai mult, comisarii gorjeni spun că deficientele constatate si sanctionate cu 10.000 lei se refera la abateri de informare in sensul ca pe ambalajul produsului « branza topita cu smantana » data de consum nu era inscriptionata in mod lizibil.

Surse spun că de fapt, ANPC a făcuto confuzie, în sensul că este vorba despre o firmă din Gorj, care avea contract în alt judeţ, şi unde au fost găsite aceste nereguli. (M.B.)

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: