Claude Dielna a fost prezentat la Craiova: „Sunt un leu! Vreau titlul!”

Fundașul central francez transferat de Universitatea Craiova, Claude Dielna, a fost prezentat oficial la Craiova înaintea derby-ului  cu CFR. Dielna a semnat un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Jucătorul francez  al Craiovei va încasa un salariu lunar de 15.000 de euro şi va purta numărul 4 pe tricou la Universitatea.

Acesta a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă în care a vorbit despre planurile sale la noua echipă. „Sunt foarte fericit să fiu aici. Vreau să va spun tuturor «Ce faci?». Mi-a fost dor de România. Sunt foarte fericit să vin înapoi și să semnez cu Craiova. O știu pe Craiova de când am jucat prima dată în România. E un echipă mare, cu istorie și cu fani numeroși. De aceea sunt aici. Vreau să câștig titlul! Leul este imaginea mea și de aceea am un astfel de tatuaj! E o reflexie a mea. Sunt un soldat, un leu! Ăsta este și simbolul Craiovei și e bine. Mă simt foarte bine. Titlul este în mintea noastră! Suntem concentrați pe asta. Acum ne gândim la meciul de duminică și la titlu. Cred că echipa are o șansă foarte mare să fie prima. Toți suntem concentrați”, a declarat Claude Dielna la conferința de presă a craiovenilor.  

După despărțirea de Dinamo, în 2017, francezul s-a transferat în MLS, la New England Revolution. După două sezoane a fost transferat de Portland, campioana din 2015.

Dielna a evoluat pentru Dinamo în perioada februarie - iunie 2017 și a fost unul dintre jucătorii importanți din acea perioadă a „câinilor”, bifând 12 meciuri.

Vizualizări: 469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: