Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două accidente la prima oră. Se circulă alternativ

Două evenimente rutiere au avut loc joi dimineață pe raza județului Gorj. Un accident a avut loc la Iezureni, între un autoturism și un autocamion.

Un alt accident a fost la Piștești, fiind implicate 3 autoturisme. Se circulă alternativ, pe câte o bandă, circulația fiind dirijata de polițiștii rutieri.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului.

Actualizare: Accidentul de la Pișteștii din Deal  a avut loc în jurul orei 06:45. Potrivit ISU Gorj, apelantul la 112 semnala faptul că mai multe persoane au nevoie de îngrijiri medicale, astfel că la fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și o ambulanta SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și 3 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Echipajele de interventie au constatat că în urma impactului au rezultat 3 victime care erau conștiente și nu erau încarcerate.

Acestea au primit primul ajutor calificat la fața locului, două dintre acestea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Tg-Jiu.

Vizualizări: 3,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: