Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Şanse reduse pentru optimi, campioana CFR a condus Sevilla la Cluj

CFR Cluj a remizat joi seara în meciul cu Sevilla, scor 1-1, în cadrul partidei  tur din șaisprezecimile Europa League. Clujenii au acum şanse mici să se califice  în optimile Europa League dar încă mai speră.

Partida dintre CFR și Sevilla, din 16-imile Europa League, s-a jucat cu casa închisă. Capacitatea stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” este de 23.500 de locuri, iar la ora începerii meciului, acesta era aproape plin. Numărul biletelor vândute de campioana României a fost de aproximativ 20.000, astfel că în conturile clujenilor au intrat 200.000 de euro, notează gsp.

Ciprian Deac a deschis scorul în minutul 59, după un penalty acordat cu ajutorul VAR-ului. Trupa lui Dan Petrescu a făcut impresie bună pe tot parcursul partidei, dar un moment de neatenție al apărării clujene a făcut ca spaniolii să restabilească egalitatea. En Nesyri a înscris cu poarta goală, în minutul 83 și a stabilit scorul acestei partide, 1-1.

Returul dintre CFR Cluj și Sevilla se va juca joi, 27 februarie, de la ora 22:00, pe Stadionul „Ramon Sanchez Pizjuan”.

Vizualizări: 762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: