Claudiu Vodislav, primar la Rovinari

Consilierul local PNL, Claudiu Vodislav, a fost validat joi pentru funcţia de primar la Rovinari. Acesta a fost ales cu 13 voturi din 14 consilieri prezenţi, urmând să administreze oraşul Rovinari până la viitoarele alegeri electorale.

În şedinţa de Consiliu Local de ieri s-a luat în discuţie experienţa lui Claudiu Vodislav în administraţia publică însă s-a ajuns la concluzia că acesta poate face faţă problemelor de la Rovinari. ”Este un băiat serios şi nimeni nu s-a născut învăţat, e un domeniu nou, dar şi domnul Filip când a venit în 2004 ştia mai puţine despre administraţie decât ştie Vodislav la ora actuală. Vodislav are totuşi şapte ani de administraţie locală, două mandate de consilier local”, a spus un consilier local.

Cât despre Florin Ungureanu, consilierii au hotărât, împreună cu partidul, să îl menţină în continuare în funcţia de consilier local. ”Florin Ungureanu a rămas în continuare consilier local după ce partidul a luat act de demisia lui din funcţia de viceprimar cu atribuţii de primar. Ar fi fost nedrept să piardă şi mandatul de consilier, şi-a depus demisia decât din funcţia de viceprimar şi legal poate să rămână consilier. Nu am mai ales viceprimar pentru că este mai bine să lăsăm unul singur să înveţe decât să stea cap în cap”, a precizat acelaşi consilier local de la Rovinari.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: