Clubul XS din Rovinari, executat silit de ANAF

Unul dintre cele mai de fiţe cluburi de noapte pe care l-a avut vreodată judeţul Gorj este executat silit de Finanţele Publice pentru datorii de sute de mii de lei la bugetul de stat. Locul în care ani la rând au cântat artişti celebri, dar şi manelişti din toată ţara a ajuns pe lista executărilor silite ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Clubul XS din Rovinari va fi vândut prin licitaţie în data de 12 februarie 2015 de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj, dat fiind faptul că are datorii uriaşe la bugetul de stat. Potrivit site-ului ANAF, societatea Madofil Star SRL înregistra la 31 decembrie 2014 o datorie la bugetul de stat în valoare de 132.619 lei. Astfel, clădirea (clubul) în suprafaţă de 363 mp şi terenul intravilan în suprafaţă de 390 mp, ambele situate pe str. Prieteniei din oraşul Rovinari, vor avea un preţ de pornire al licitaţiei în valoare de 519.688 lei. Societatea Madofil Star SRL nu şi-a achitat între timp obligaţiile fiscale astfel că licitaţia se va ţine la data de 12 februarie 2015. „Licitaţia, până în acest moment conform datelor din evidenţa fiscală, se va ţine la data stabilită pentru obligaţiile fiscale datorate de contribuabilul respectiv”, a declarat Luminiţa Penciu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj. Tot pe 12 februarie va fi licitată şi o autoutilitară, aparţinând aceleiaşi societăţi, marca Citroen Jumper, an de fabricaţie 2004, al cărei preţ de licitare porneşte de la 14.250 lei.

Cât priveşte clubul XS, acesta a aparţinut fiului primarului din Rovinari, Robert Filip, pe vremea când acesta se ţinea departe de scena politică. Robert Filip ocupă în prezent fotoliul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj semn că de când a intrat în administraţie şi-a pierdut interesul pentru afaceri.

Vizualizări: 250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: