Zeci de cupluri din Motru sărbătoresc nunta de aur. Vezi când!

Circa 35 de cupluri din municipiul Motru şi localităţile arondate care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsătorie vor fi sărbătorite cu mult fast. De Dragobete, pe 24 februarie, administraţia locală le-a pregătit un program special. La un restaurant din localitate, cuplurile sunt aşteptate la o petrecere cu lăutari.

Autorităţile locale din Motru s-au gândit şi în acest an la cuplurile care serbează o jumătate de secol de căsătorie. Astfel, de Dragobete, la un local din municipiu va fi organizat Balul nunţii de aur la care sunt aşteptate câteva zeci de persoane. Primarul Dorin Hanu a spus ce surprize le-a pregătit sărbătoriţilor anul acesta. „Am identificat vreo 24 de cupluri numai din oraş care îndeplinesc condiţiile. Plus că vin şi cupluri din alte localităţi care la ora actuală convieţuiesc în Motru. Nu e obligatoriu să fie înregistraţi la primăria Motru. 50 de ani e mult, nici nu are viaţă oraşul de 50 de ani. I-am cam identificat pe cei care locuiau în zona actualui municipiu Motru, este vorba de localităţile învecinate, Ploştina, Horăşti. De la organizaţiile pensionarilor ne-au mai venit încă 12 cupluri. Ar fi în total 36 de cupluri. Pe 24 februarie, într-o zi de marţi, se va face acest bal al nunţii de aur la care cuplurile vor primi premii în bani, diplome, flori şi o masă festivă, cu lăutari. Vor putea socializa”, a declarat primarul municipiului Motru, Dorin Hanu.

Primarul din Motru a spus că în ultima perioadă pensionarii i-au cerut să organizeze mai des astfel de evenimente. „Oamenii sunt extraordinar de mulţumiţi cu ocazia acestui eveniment. Mulţi dintre ei îşi fac poze pe care le ţin în vitrină. La o discuţie pe care am avut-o săptămâna trecută cu organizaţiile de pensionari din Motru mi s-a reproşat că aici se fac puţine întâlniri de socializare, comparativ cu Târgu Jiu sau alte localităţi. E în funcţie şi de veniturile şi posibilităţile pe care le avem. Şi eu mi-aş dori şi m-aş bucura să fac cât mai multe evenimente pentru ei, dar astea sunt posibilităţile financiare”, a precizat primarul Dorin Hanu.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: