Reţeaua de energie din Rovinari, în reabilitare

Oraşul Rovinari va avea probleme timp de trei zile consecutiv cu alimentarea cu energie electrică. CEZ Distribuţie a anunţat lucrări ample în localitate.

Prima întrerupere de curent va avea loc în data de 17 februarie 2015, între 8.30 şi 17.00  la intrarea în Oraşul Rovinari (la tractoraş), Depozit Materiale de Construcţii, Depozit Cereale pe centură, Vulcanizare. În a doua zi, 18 februarie, CEZ va întrerupe furnizarea energiei electrice tot până la ora 17.00 în localitatea componentă Vârţ, de la Gara Rovinari până la curbă. Aceeaşi zonă va sta şi pe 19 februarie fără energie, tot până la ora 17.00.

CEZ Distribuţie anunţă execuţia unor lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor. Dacă în această perioadă vor fi afectaţi cu preponderenţă agenţii economici ce desfăşoară activitate pe raza oraşului, cea de-a două perioadă anunţată de CEZ afectează şi cetăţenii oraşului. Astfel, în data de 23 februarie CEZ va întrerupe furnizarea energiei electrice tot în localitatea Vârţ, iar pe 24 februarie curentul va fi întrerupt şi la Liceul Rovinari, agenţia poştală, restaurantul Prezident, Spitalul Orăşenesc Rovinari, precum şi toate blocurile din localitate. Autorităţile locale spun că au luat măsuri de informare a cetăţenilor, dar şi măsuri de siguranţă. „Noi am informat cetăţenii să-şi ia măsurile de siguranţă, dar şi să-şi asigure hrana necesară. Am fost anunţaţi de CEZ Distribuţie de întreruperea energiei electrice pentru aceste două perioade, dat fiindcă se impun lucrări la reţelele electrice”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul localităţii Rovinari.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: