CM Qatar: Finala mică pentru medalia de bronz a Campionatului Mondial se joacă sâmbătă

Finala mică a Campionatului Mondial se anunță a fu un meci atractiv și va  fi unul disputat pentru că în joc este podiumul Campionatului Mondial și medalia de bronz. Croația și Maroc se vor întâlni sâmbătă, de la ora 17:00.

Finala mică a Campionatului Mondial din Qatar aduce față în față cele două surprize ale acestui Mondial. Unii le vedeau chiar favorite pentru finala mare după evoluțiile și rezultatele din grupe. În timp ce echipe precum Brazilia, Germania, Spania sau Portugalia au mers acasă, Maroc și Croația joacă finala mică pentru medalia de bronz.

Cele două reprezentative care își vor dori să câștige medalia de bronz și oricare o va lua va merita datorită parcursului neașteptat până în semifinale. Reprezentativele conduse de Zlatko Dalic și Walid Regragui vor disputa un meci care se anunță un adevărat spectacol.

Potrivit analiștilor sportivi, marocanii, care au reprezentat marea surpriză a acestui turneu final, ar merita să obțină locul 3 și să învingă reprezentativa Croației. Maroc a eliminat Spania și Portugalia și a pierdut, în cele din urmă, în semifinale, împotriva Franței.

Croația și Maroc se vor întâlni pentru a doua oară la acest Campionat Mondial, după ce sorții le-au adus față în față și în faza grupelor când scorul a fost 0-0.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: