Primul TEDx organizat la Târgu Jiu

Mai sunt câteva zile până la primul TEDx organizat în județul Gorj. Biletele s-au epuizat însă în prima zi în care au fost puse în vânzare, semn că ar mai fi nevoie și în viitor de organizarea unor astfel de evenimente.

Radu Zamfir, medic specializat în transplanturi, va fi printre vorbitori. “Pe 15 februarie, ne va vorbi despre #simplitate OMUL și medicul Radu Zamfir, membru al Societății Române de Chirurgie, al Asociatiei Române de Chirurgie Endoscopică, al European Society of Organ Transplantation și membru al Colegiului Medicilor din România, care i-a acordat în anul 2014 distincția Ad Honorem, pentru aportul adus în sprijinul semenilor și pentru promovarea valorilor autentice ale corpului medical”, anunță organizatorii.

Alpinistul Aurel Sălășan, care în 2013, împreună cu alți patru români, a cucerit masivul Nanga Parbat, un vârf din Himalaya înalt de 8.126 de metri și supranumit „Muntele Ucigaș”, va fi speaker la acest eveniment.

Cei o sută de norocoși care au prins bilete îi vor mai putea asculta pe avocatul Tudor Colțan, fondatorul EFdeN - Mihai Toader Pasti, omul de afaceri Iulian Popescu - fondator SoftTehnica, dar și pe controversata profesoară Cristina Tunegaru.

Evenimentul va avea loc pe 15 februarie la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, până atunci urmând să fie anunțate și alte personalități invitate să vorbească la eveniment.

TED (Technology, Entertainment, Design – Tehnologie Divertisment și Design) sunt o serie de conferințe globale susținute de o asociație americană non-profit, Fundația Sapling, organizate pentru a răspândi "ideile care merită promovate".

TEDx sunt evenimente independente similare TED, care pot fi organizate de oricine care obține o licență liberă de la TED, dându-și acordul să urmeze anumite principii.

Vizualizări: 2,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: