Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cojoc pentru panduri la munte

Pandurii continuă să aducă jucători pe bandă rulantă. După Mamele, Melinte, Ignea, Răduţ, Alexandru Dan sau Matulevicius, gorjenii l-au adus şi pe Samoel Cojoc de la Oţelul Galaţi. Cojoc e fundaş dreapta de meserie şi a evoluat de 35 de ori în ultimii 5 ani pentru gălăţeni. Grigoraş îl ştie pe Cojoc de pe vremea când antrena pe malul Dunării dar atunci fundaşul era doar un copil de 18 ani. Între timp, Cojoc, care poate juca şi mijlocaş la închidere, s-a transformat într-un copil rebel al fotbalului. Se pare că, în ciuda talentului de care a dat dovadă, Cojoc a avut parte şi de o viaţă extrasportivă destul de agitată. Din această cauză şi actualul antrenor al Oţelului, Dorinel Munteanu l-a tras pe linie moartă pe fundaşul care va împlini 23 de ani în iulie. De altfel Cojoc a jucat numai 2 meciuri în ultimul sezon pentru Oţelul, în deplasare la CFR Cluj şi la Rapid în chiar ultima etapă. Grigoraş crede însă în potenţialul lui Cojoc şi încearcă să-i revitalizeze cariera. Antrenorul pandurilor l-a luat astfel pe jucător în cantonamentul montan de la Poiana Braşov, acolo unde Cojoc va arăta ce poate în amicalele cu Gloria Bistriţa (24 iunie) şi Mislami Orhei (Republica Moldova, 27 iunie). Cojoc ar putea fi folosit de Grigoraş ca mijlocaş la închidere deoarece în banda dreaptă a apărării, antrenorul are deja 3 soluţii: Pleaşcă, Unguruşan şi Rusu.

35 – de meciuri a jucat Cojoc la Oţelul în 5 sezoane la malul Dunării, având în palmares un titlu de campion şi o Supercupă a României

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: