Cojocaru a început pregătirea noului sezon

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, a revenit pentru câteva zile la Târgu Jiu pentru a discuta cu echipa sa tehnică, dar şi cu oficialii clubului, în vederea pregătirii noului sezon. Tehnicianul spune că nu vrea ca echipa să mai treacă prin ceea ce a trecut sezonul precedent şi vrea să se asigure că nu vor fi probleme.

După ce, anul trecut, a primit interdicție la transferuri, în principal din cauza datoriilor către ANAF Gorj, Pandurii Târgu Jiu speră ca, în urma dosarului de certificare pentru noua ediție de Liga 2, depus săptămâna trecută la Federația Română de Fotbal, să scape cu avertisment sau cel mult cu o amendă.

Între timp, în această perioadă de pandemie, FRF a eliminat din dosarul de certificare paragraful prin care echipele erau obligate să nu aibă datorii către stat pentru a primi licenţa, însă clubul gorjean are și restanțe către foștii jucători sau antrenori. Din această cauză Pandurii mai are emoţii în privința verdictului, dar speră ca FRF să nu aplice aceiaşi sancţiune din 2019.

Unul dintre cei mai optimişti oameni de la Pandurii se dovedeşte a fi chiar antrenorul Călin Cojocaru, care a revenit deja la Târgu Jiu pentru a pune la punct detalii legate de reunirea echipei: „La Pandurii nu există concedii sau pauze ca să nu mai existe situaţii de genul celor care au fost până acum. Lucrez ca la Pandurii să existe condiţii foarte bune, în sensul ca sportivii să aibă condiţii foarte bune când vor reveni la pregătire. Şomajul tehnic ne-a ajutat foarte mult şi stiu că cei din conducere se ocupă de litigiile care sunt pe rol şi se va îndrepta şi situaţia financiară a clubului. Eu sunt mai optimist şi tot timpul am sperat, nu numai ca acest club să nu se desfinţeze ci să ajungă din nou ceea ce a fost, şi acum se vede că am rămas în Liga 2. Deocamdată trebuie să îi mulţumim lui Dumnezeu că am avut această şansă. Eu am spus mereu că sper să se întâmple ceva şi ca Pandurii să rămână în Liga 2, pentru că, din punct de vedere sportiv, să fim realişti, era foarte greu”.

În privința arenei care va găzdui meciurile echipei Pandurii de pe teren propriu, oficialii clubului Pandurii au depus documentația pentru stadionul Municipal din Târgu Jiu după ce edilul din Târgu Jiu a spus că va permite în continuare echipei fanion a Gorjului să joace gratis pe noua arenă, chiar dacă părțile nu au prelungit contractul de comodat.

Vizualizări: 393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: