Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au ca obiectiv promovarea

Cu o echipă de baschet în prima ligă chiar din primul an de funcţionare, clubul primăriei vrea să atace promovarea şi cu echipa de handbal feminin în noul sezon. Directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a anunţat că echipa feminină de handbal a făcut achiziţii de valoare pentru a ataca promovarea.

Echipele de baschet seniori şi handbal senioare ale CSM Târgu Jiu au intrat în linie dreaptă cu transferurile pentru noul sezon. La ambele secţii s-au perfectat pe perioada de vară numeroase transferuri, acestea fiind întărite cu jucători de valoare pentru campionatele care vor urma.

La echipa feminină de handbal transferurile sunt pe ultima sută de metri după cele cinci deja perfectate şi se mai doreşte doar un inter dreapta.

Directorul Robert Bălăeţ a explicat că s-au perfectat transferuri de valoare pentru că echipa va ataca sezonul viitor promovarea în Liga Florilor: „Avem deja cinci transferuri la handbal, pe niște posturi care ne trebuiau jucătoare. Deja avem o echipă foarte solidă și ne propunem promovarea. Am discutat cu antrenorii, ne-ar mai trebui o jucătoare și lotul va fi complet. Indiferent de seria în care jucăm, 100% ne propunem promovarea. Credem că, la ora asta, ne putem bate cu orice echipă din liga a doua”.

Înfiinţată sezonul trecut, odată cu clubul primăriei, echipa de handbal feminin a CSM a reuşit o clasare surprinzător de bună la debut, locul trei, ocupat la mare luptă cu primele două clasate. CSM a fost de altfel singura echipă care a reuşit să învingă liderul seriei, CS Dacia Mioveni iar acum, după ce s-au adus jucătoare de valoare are toate şansele să se lupte pentru promovare.

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: