Coronavirus și la Astra. Se mai joacă meciul cu Craiova?

Astra trebuia să joace miercuri seara cu CSU Universitatea Craiova, de la ora 21:30, dar meciul nu se va mai juca din cauza coronavirusului. Mijlocașul croat Ljuban Crepulja a acuzat anumite probleme medicale și a fost testat pentru COVID-19 de șefii Astrei fiind declarat pozitiv.

Mijlocașul croat al Astrei, Ljuban Crepulja, a acuzat anumite probleme medicale și a fost testat pentru COVID-19 de șefii Astrei. Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a comentat situația pentru gsp.ro și a dat detalii despre starea de sănătate a lui Crepulja, precizând că acesta nu ave simptome clare de coronavirus: „El a avut febră și azi l-am testat. Dar doctorii ne-au spus că temperatura pe care a avut-o nu e de COVID-19.  În plus, el are simțul mirosului și simțul gustului”. Rezultatul testului a confirmat între timp faptul că jucătorul este pozitiv la coronavirus şi Dani Coman a confirmat că meciul Astra - Craiova nu se va mai juca joi seara.

„Da, Crepulja e pozitiv! Meciul se amână! Vom urma protocolul impus. Acum vorbim și noi cu Liga și DSP-ul pentru a stabili pașii următori”, a declarat Dani Coman pentru gsp.ro deși nu s/a anunțat încă nimic oficial de către LPF.

Același scenariu a fost CFR Cluj - FCSB și la Poli Iași Clinceni, când clujenii și ieșenii au avut un jucător depistat pozitiv în ziua meciului. Meciul dintre Iași și Clinceni s-a jucat următoarea zi, în timp ce CFR - FCSB a fost reprogramat vineri.

La testele efectuate vineri, Crepulja a ieșit negativ.  Se pare că jucătorul a stat mai mult timp cu aerul condiționat deschis și de aici ar fi apărut problemele.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: