Victorie lejeră pe teren propriu pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu s-a impus lejer în meciul cu CSU Târgoviște, scor 38-13,  după ce la pauză  gazdele conduceau cu un scor confortabil  de 17-6. Handbalistele clubului târgujian şi-au consolidat astfel poziţia a treia în clasament  şi rămân singurele care mai pot pune probleme primelor două clasate.

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a câştigat fără probleme meciul disputat pe teren propriu în faţa ultimei clasate, CSU Târgovişte. Gazdele s-au impus la scor, 38-13, în meciul din etapa a 16-a din Seria C a Diviziei A.  Meciul a fost unul fără istoric, dominat de la un capăt la celălalt de formaţia gorjeană. Cu o apărare exactă şi cu un joc ofensiv foarte bun, CSM Târgu Jiu s-a distanţat repede pe tabelă, la finalul primei reprize CSM intrând la vestiare cu 11 goluri avans, scor 17-6.

În repriza secundă antrenorul Liviu Andrieş a schimbat aproape toată echipa dar scenariul jocului a fost acelaşi. CSM a fost continuu la conducerea jocului, iar scorul final a fost 38-13.

Antrenorul Liviu Andrieş s-a putut baza la acest meci şi pe serviciile jucătoarei Iryna Zinatullina, revenită între timp din Ucraina. Zinatullina şi-a revenit la forma avută anterior şi a marcat 6 goluri în acest meci. Tot 6 goluri şi-au trecut în cont şi Ioana Bianca Stanca, Mădălina Olariu şi Gabriela Frunză iar pe lista marcatoarelor şi-au trecut numele şi Cristina Predoi cu 4g, Bianca Chiriţă 4g, Andreea Rotaru 3g, Andreea Olariu 2g, Valentina Toader 1g. Au mai evoluat în acest meci şi  Ana Maria Diaconescu şi Simina Popescu dar şi portarii echipei  gorjene Maryna Dumanska şi Alina Ciuchiatu.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: