Cojocaru îşi acordă circumstanţe atenuante

Pandurii Târgu Jiu nu şi-a găsit încă ritmul de joc şi a început acest sezon la fel de slab cum îl încheiase pe precedentul. Gorjenii pot avea circumstanţe atenuante din cauza programului dificil, jucând la început de campionat cu cele mai puternice echipe din Liga 2, dar antrenorul Călin Cojocaru spune că şi el are are altfel de circumstanţe.

Cu cel mai slab start de campionat din Liga 2 de până acum, Pandurii încă mai legitimează jucători în speranţa că va putea face faţă esalonului doi.

În week-end gorjenii au ajuns la al treilea eşec din acest sezon, 0-4 cu Concordia, la Chiajna. Pandurii este pe ultimul loc după patru etape, dar cu un joc mai puţin, iar antrenorul Călin Cojocaru consideră că echipa sa are circumstanţe atenuante. „După aspectul rezultatelor, antrenorul este vinovat tot timpul, şi e normal lucrul ăsta. Având în vedere circumstanţele şi ceea ce face antrenorul la Pandurii, nu cred că poate să aibă vreo vină. Când el se ocupă şi de alte aspecte pentru a exista şi a funcţiona clubul ăsta şi, sper eu, pentru a ajunge la nivelul la care a fost... Dacă m-aş fi ocupat efectiv de pregătirea echipei şi aş fi avut tot lotul la dispoziţie, ca să bag în teren unsprezecele corect, mă mai gândeam. Nici mie nu-mi convine situaţia. Chiar dacă nu am antrenat la echipe mari şi nu am venit cu un CV important, nici mie şi cred că nimănui nu i-ar plăcea să piardă. Şi nu cu 4-0, nici cu 1-0“, a declarat Călin Cojocaru la Accent Tv.

Cojocaru mai cere răbdare suporterilor pentru a putea legitima toţi jucătorii, şi spune chiar că ar mai dori să aducă unul sau doi fotbalişti cu experienţă.

Etapa viitoare, Pandurii Târgu Jiu va primi vizita formaţiei CS Mioveni, pe stadionul din Târgu Jiu. Meciul este programat sâmbătă, 26 septembrie, cu începere de la ora 11.00.

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: