Patrik Popescu a semnat cu Aerostar

Fostul pandur Patrik Popescu a debutat la noua sa echipă, Aerostar Bacău, cu care a semnat săptămâna trecută. Acesta încheiase contractul cu Pandurii la 30 iunie şi nu i s-a mai propus prelungirea după ce jucase doi ani pentru echipa din Târgu Jiu.

Fostul jucător de la Pandurii, Patrick Popescu, este cea mai recentă achiziție a Aerostarului. Altfel, la meciul cu Ripensia, din etapa a 4-a, Aerostar Bacău a avut în echipă, chiar titular, un nou jucător, fostul pandur Patrick Popescu, mijlocaș de 23 de ani originar din Cluj Napoca și care ultima dată a evoluat la Pandurii Târgu Jiu chiar în sezonul trecut. Pentru gorjeni a avut 20 de prezențe, dintre care 19 ca titular, și a marcat două goluri. În cariera sa Popescu a mai jucat și pentru Universitatea Cluj.

Etapa a 4-a a Ligii 2 a mai consemnat şi schimbarea tehnicianului principal al celor de la Aerostar Bacău. Cristian Lupuț și-a prezentat demisia după eșecul de sâmbătă cu Ripensia Timișoara (scor 0-2), iar nou-promovata în eșalonul secund caută acum altă variantă pentru banca tehnică. Eșecul cu Ripensia Timișoara, echipă care în primele două jocuri desfășurate în acest sezon încasase nu mai puțin de nouă goluri, l-a determinat pe Cristian Lupuț să-și anunțe demisia de pe banca nou-promovatei în Liga 2. Patru meciuri, niciun punct luat și niciun gol marcat, acesta este bilanțul Aerostarului cu Cristian Lupuț antrenor. Orădeanul a fost ultima dată antrenor la Viitorul Târgu Jiu, unde a avut rezultate bune, la fel ca şi la Luceafărul Oradea, dar nu a avut timp să-și impună strategia la trupa bacăuană. Aerostar nu are niciun punct acumulat după patru etape dar trupa moldoveană nu este pe ultimul loc în Liga 2 chiar dacă nu are niciun punct acumulat, ci pe 19 din 21, mai slabe la golaveraj decât ea fiind Fotbal Comuna Recea și Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: