Pandurii, egal cu All Stars Dolce Vita într-un meci amical

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat un rezultat de egalitate în meciul amical disputat miercuri pe terenul sintetic  de la Târgu Jiu în compania unei selecţionate de minifotbal, All Stars Dolce Vita. Scorul a fost 1-1, pentru Pandurii scorul fiind deschis de unul dintre juniorii convocaţi la pregătire cu prima echipă, Albert Cornicioiu.

Pandurii Târgu Jiu  a înregistrat un alt rezultat de egalitate în meciurile amicale, scor 1-1 cu selecţionata All Stars Dolce Vita, o echipă formată din jucători de la echipele de minifotbal  din campionatul Dolce Vita. Meciul s-a jucat tot pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, terenul de iarbă naturală fiind afectat de ploaia căzută cu o zi înainte.

Scorul a fost deschis de juniorul  Albert Cornicioiu, după doar 11 minute de joc, după ce a trimis un şut centrare de la aproximativ 20 de metri şi mingea a intrat direct în poartă.

În prima parte a meciului antrenorul Călin Cojocaru i-a trimis pe teren pe Opriţa, Dănescu, Cotolan, Emmanuel Okeke, Zlataric, Cornicioiu, Gheorghe, Trancă, Korede Adedoyin, Bodea şi Patrick Popescu iar în partea a doua a meciului în poartă a intrat juniorul Krupenschi iar pe teren Cuţitoiu, Catrici, Okeke (min. 60 Ludovic Erhard), Zlataric, Tănăsoiu, Ştefan, Kazuki Takahashi, Pirciu, Dinu-Ivănescu şi Steven Goma. După pauză  cei de la Pandurii nu şi-au mai creat atât de  multe ocazii şi cei de la Dolce Vita au reuşit egalarea prin Horia Şitoianu în  minutul 53. Daniel Buleac şi echipa sa tehnică de la All Stars Dolce Vita au trimis pe teren o echipă formată din jucători cu mare experienţă, începând jocul cu Lilea – Miroiu, Dolcescu, Dăianu, Şchiopu – Avramescu, Stegaru, Barbu – Şitoianu, Negrea, Scurtu. După pauză au intrat la echipe stelelor de la minifotbal Muraru, Marina, Vespe şi Cojocaru.

Galerie foto





Vizualizări: 1,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: