Meci de pregătire cu BCMU Piteşti pentru CSM Târgu Jiu

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au disputat miercuri seara o partidă amicală cu liderul Grupei Galbene din Liga Naţională, BCMU Piteşti. Pentru că cele două echipe au jucat deja mai multe meciuri şi la Cupa României 3x3 nu s-a ţinut nici un fel de scor şi s-a jucat doar pentru pregătirea echipelor.

Claudiu Alionescu s-a declarat mulţumit de faptul că echipa din Târgu Jiu are posibilitatea de a juca cu o echipă de calibrul celei din Piteşti. „Vreau să le mulţumesc celor de la Pitești și antrenorului Şapera pentru ca au acceptat inițiativa noastră de a juca un meci amical în această perioadă. Este un meci foarte bun pentru noi în faţa unui adversar de calibru. Pentru noi este foarte bună această întâlnire, în special pentru a putea pregăti meciurile următoare, dar şi pentru a-i putea integra mai ușor și pe jucătorii nou veniți și nu în ultimul rând pentru a vedea cam pe unde ne situăm la momentul actual faţă de o echipă cum este cea din Pitești”, a spus Alionescu.

Antrenorul gorjean nu s-a putut baza la această partidă pe Alin Andrieș, care mai are de suferit după accidentarea la mână, el fiind indisponibil încă o săptămână, și nici pe Raul Danciu, și el cu probleme la o mână. Nici Alin Borșa nu a fost folosit la acest meci deoarece baschetbalistul acuză o ușoară întindere după meciurile din Cupa României 3×3. În schimb, deși nu este refăcut 100%, pivotul sârb Stefan Andrejevic a fost folosit în acest meci.

Următorul meci oficial pentru CSM Târgu-Jiu este programat săptămâna  viitoare, pe data de 29 februarie, la Sighetu Marmaţiei.

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: