Competiţiile de minifotbal nu se vor relua la Târgu Jiu

Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu a anunţat pe pagina oficială că nu se vor relua acum competiţiile. Conducerea ACS Minifotbal Gorj speră ca întrecerile sportive de minifotbal să revină totuşi la jumătatea lunii iunie.

Măsurile de relaxare anunţate de guvern pentru sport nu privesc deocamdată şi minifotbalul, care nu se reia odată cu relaxările de la 1 iunie. “În prezent, nicio măsură de relaxare, comunicată de autoritățile competente nu permite practicarea minifotbalului, atât în cazul competițiilor oficiale, cât și în cazul pozițiilor regulate ale clienților noștri”, au anunţat organizatorii campionatelor naţionale şi locale, precizând în acelaşi comunicat că este posibilă reluarea competiţiilor din data de 15 iunie.

„Conform informațiilor oficiale pe care noi le-am obținut, cel mai probabil, odată cu următoarele măsuri de relaxare, care noi sperăm să intre în vigoare începând cu data de 15 iunie, se vor putea relua și activitățile bazelor sportive (minifotbal amical și competiții sportive oficiale). Referitor la competițiile sportive oficiale, menționăm faptul că acestea vor putea fi reactivate doar după ce Comitetul Executiv al Federației de Minifotbal din România va permite acest lucru, printr-o hotărâre care va include și condițiile de siguranță în care se vor desfășura aceste competiții. Cu toții suntem nerăbdători să reîncepem mișcarea, să ne reactivăm prin minifotbal, după o perioadă atât de dificilă, pentru noi toți. Suntem convinși că acest lucru se va întâmpla foarte curând și privim cu optimism și nerăbdare spre data de 15 iunie”, menționează sursa citată.

Comunicatul postat de Campionatul Judeţean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu a fost rezumatul unor discuții cu reprezentanți ai instituțiilor implicate în gestionarea situației actuale din țară, respectiv Ministerul Tineretului și Sportului, Prefectura Gorj, Poliția Română, Poliția Locală Târgu Jiu, Direcția de Sănătate Publică Gorj și Federația de Minifotbal din România.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: