Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Complicii lui Lacrimă, în arest

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Gorj au emis ordonanţe de reţinere pe numele a doi tineri, suspectaţi de comiterea a două infracţiuni de distrugere prin incendiere. Cei doi sunt complicii lui Alexandru Păunescu zis Lacrimă, arestat acum câteva zile pentru incendierea maşinii lui Vasile Ruşeţ.

 Continuând investigaţiile în cazul privind distrugerea celor două autovehicule, incendiate în data de 7 decembrie a.c., pe raza municipiului, poliţiştii de investigaţii criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, au extins cercetările şi au stabilit că suspectul P.I.A., de 21 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, în prezent cercetat în stare de arest preventiv, a fost ajutat la comiterea faptelor de alţi doi tineri.

Poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi, P.A.D., de 22 ani şi M.D.M., de 18 ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, iar astăzi, 13 decembrie a.c., urmare a probatoriului administrat, au emis pe numele acestora ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Suspecţii au fost introduşi în Centrul de reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca mâine, 14.12.2011, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă activităţile de cercetare şi investigaţiile în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: