Comuna Băleşti are un nou viceprimar

În şedinţa ordinară de consiliu local care a avut loc la finele săptămânii trecute, consilierii au votat pentru alegerea noului viceprimar.  Consilierul peremist Cătălin Stolojanu a fost ales cu 11 voturi din 14 consilieri care şi-au dat votul. Restul de voturi au fost acordate celuilalt candidat la această funcţie, tot un peremist, Ion Enea. Câştigătorul a fost susţinut de consilierii PP-DD, PSD, PNL şi PDL. Enea a fost susţinut doar de colegii săi de partid, consilierii PRM. Practic, noul viceprimar a fost ales de ceilalţi consilieri, de la celelalte partide politice, mai puţin de colegii săi de partid.

Primarul din Băleşti, Aristică Paicu, este de părere că se va înţelege bine cu noul viceprimar. “Cătălin Stolojanu a avut 11 voturi şi celălalt Ion Enea, propus de preşedintele PRM, 3 voturi. Sunt încântat de noul viceprimar, trebuie să ne înţelegem. L-am prezentat în faţa colegilor la şedinţa operativă, o să fie ok, sunt sigur. L-am văzut de când lucrez cu el, îl cunosc destul de bine”, a declarat Aristică Paicu, primarul din Băleşti.

Comuna Băleşti a rămas fără viceprimar în urmă cu circa o lună, când consilierii au votat pentru demiterea lui Mădălin Ungureanu, tot de la PRM. Ulterior, Ungureanu şi-a dat demisia şi din funcţia de consilier local.

Vizualizări: 255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: