Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Comuna din Gorj cu cei mai puţini candidaţi

O localitate din județul Gorj are doar trei candidați la alegerile locale din acest an. Pentru comuna Roșia de Amaradia se luptă candidații de la PNL, PSD și UNPR. Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, crede că este avantajat de faptul că alte partide nu au candidaţi. ”Este adevărat și aș vrea să știți că nici eu nu am găsit o explicație inițial de ce celelalte partide nu au găsit candidați, ulterior, discutând cu oamenii am aflat că ei mă susțin în continuare și acesta este motivul pentru care nu mai sunt alți candidați. Chiar candidatul PSD este un fost consilier PDL. Practic acum mă lupt cu doi candidați, cel al PSD și UNPR. La Roșia de Amaradia doar PSD și UNPR au candidați, celelalte partide nu au nici măcar pentru lista de consilieri”, a spus Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.
În schimb, pentru una dintre cele mai mici comune ale județului se luptă nu mai puțin de șapte candidați. Este vorba de comuna Arcani unde aproape toate partidele au om pentru primărie.

Vizualizări: 984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: