Comunişti, comunişti peste tot!

Obama? Comunist, clar. Lennon? Super-comunist. Gandhi? Cel mai comunist. Mandela? Oh, nici să nu v-audă! Comunist ȘI terorist.

Cine spune asta? Nişte tâmpiţi. Dar asta n-o zic eu. Asta o zice, cum să zic, ştiinţa şi istoria care se întâmplă sub ochii noștri. Aceeași istorie care îi va scuipa la gunoi ca pe o îmbucătură din partea viermănoasă a unui măr. Niște tâmpiţi care, pe lângă faptul că ne spun că ăia de mai sunt comuniști, ne mai spun şi că încălzirea globală nu există, că dinozaurii n-au existat niciodată, că tot universul a fost creat în 7 zile acum 5000 de ani de un moșuleț cu barbă care de-atunci s-a pensionat pe vecie şi că homosexualii și musulmanii vor ajunge în iad. Asta este cartea lor de vizită. Credibili, nu? Niște băieți de toată isprava, pe care i-ai prezenta părinților. Cu discurs foarte logic și coerent.

Ce fac ei? Păi, în primul rând sunt săraci, ăștia din România. Am mai spus-o: nu cred că ai voie să fii de dreapta (și cu atât mai puțin de extremă dreapta) când tu locuiești într-o garsonieră din Titan, ai 800 de ”urmăritori” pe Facebook și te bucuri când le intră copiilor alocația, pentru că în sfârșit poți să-ți iei o ramă nouă la poza aia mișto cu Ronald Reagan.

Chiar, știți cine NU sunt comuniști, ci eroi? Reagan și Thatcher. Sigur, orice om cu capul pe umeri ar spune că Reagan și Thatcher erau nițel fasciști, dar ăla sigur e comunist.

Și știți cine mai era comunist? Isus! Da, absolut. Tot discursul lui Isus e 100% comunist. Și, cu toate astea, idioții zic că îi urmează sfaturile lui Isus. Ooook! Exact asta voia Isus, îhî! Să omoare musulmani și ghei și să lase să moară toți săracii, bolnavii și eventual câinii, dacă nu se descurcă. Și au discursul ăsta în ciuda faptului că CHIAR EI sunt săraci! Și nedoriți în străinătate. Și primitivi. Și priviți la fel ca musulmanii. Și, desigur, în ciuda învățăturilor lui Isus, care ne-a rugat să ”tratăm orice om așa cum am vrea să ne trateze el pe noi”.

Cum vă spuneam, logica de fier i-a caracterizat dintotdeauna.

Hai să fim cu toții un pic mai comuniști, dacă asta înseamnă să fim oameni buni.

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: