Comunistul şef, ameninţat

Scandal şi ameninţări între consilierul local de la Tismana, Nicolae Budică şi şeful comuniştilor de la Gorj, preşedintele Gheorghe Dudău. Acesta din urmă îl acuză pe Budică de faptul că l-a ameninţat în repetate rânduri, iar pe nevasta sa a înjurat-o. “A ajuns chiar să facă ameninţări. A sunat într-o noapte cu număr privat acasă şi a răspuns soţia. Din respect pentru dumneavoastră nu vreau să spun ce a zis. Mie mi-a adus ameninţări fizice”, susţine Dudău.

Nicolae Budică susţine că nu şi-a ameninţat în niciun fel fostul şef de partid, iar dacă are dovezi să le prezinte la Parchet sau la Poliţie, nu în conferinţe de presă. “Nu-mi stă în caracter să fac asemenea lucruri. Dacă dumnealui susţine că am făcut acest lucru, de ce nu se depune plângere la poliţie, să meargă la Parchet. Sunt declaraţiile unui om care ar trebui să stea mai mult pe la psihiatrie”, a declarat Nicolae Budică, fost membru PAS

Râca între cei doi a început încă din iarnă. Atunci Dudău a ofertat-o pe Carmen Nănescu să-i ia locul de consilier local la Tismana lui Nicolae Budică. Pentru că aceasta l-a refuzat, schimbarea consilierului Budică nu s-a pus în practică. (M.N.)

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: