Concubinul femeii din Câlnic, în spatele gratiilor

Pe numele suspectului de 52 ani, din comuna Câlnic, judeţul Gorj, a fost emisă ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, a rezultat că în seara zilei de 7 august a.c., suspectul D.V., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o pe G.S., de 53 ani, din Tg. Jiu, cu care locuia într-un imobil din comuna Câlnic. La ora 00:00, a fost anunţat decesul victimei.

Cadavrul a fost transportat Serviciul de Medicină Legală Gorj, iar în data de 9 august, urmare a necropsiei efectuate, s-a stabilit că decesul victimei a fost cauzat de leziunile traumatice produse de către suspect.

Procurorul criminalist a dispus la data de 10 august, reţinerea suspectului, pe timp de 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 11 august, să îl prezinte Tribunalului Gorj cu propunerea de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

IPJ Gorj 

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: