Concurs de pescuit pentru jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu”Gorj organizează în parteneriat cu Asociația Sportivă Jiul, Volksbank și SC. România Hidro Service SRL., în ziua de marți, 04 septembrie a.c., competiţia internă – Cupa Jandarmeriei Rurale la pescuit sportiv, care se află la prima ediţie şi se va desfăşura pe lacul din strada Primăverii. Concursul va reuni la start echipe formate din câte 2 concurenți (jandarmi pescari), care vor pescui cu maxim două lansete, durata acestui inedit concurs fiind de trei ore.

Echipele participante vor fi supuse, pe parcursul concursului la probe precum nădirea, pescuirea și cântărirea peștelui iar concurenții îşi vor testa deprinderile practice dobândite în cadrul partidelor de pescuit sportiv-recreativ, cei mai buni jandarmi pescari fiind premiați cu articole de pescuit pentru pescarii profesioniști.

„Competiția, are scopul de a identifica potențiali pescari din rândul jandarmilor pasionați de pescuit sportiv-recreativ care să reprezinte instituția și la concursurile organizate la nivel de instituții precum și de a asigura o relaționare extraprofesională între colegii din structurile unității”, se arată într-un comunicat al instituţiei. (M.M.)

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: