Concurs la Agenţia de Prestaţii Sociale

Funcţia de director a Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale Gorj a fost scoasă la concurs de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici între 21 şi 23 martie. Concursul pentru ocuparea funcţiei a mai fost programat o dată însă a fost amânat. În prezent, Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale este condusă de Viorica Roşianu. (C.S)      

Pe scurt:

Programul “Biblionet” a ajuns şi la Rovinari

Biblioteca orăşenească din Rovinari va inaugura astăzi Programul Naţional “Biblionet” în prezenţa conducerii Bibliotecii “Christian Tell” şi a autorităţilor locale şi judeţene. Prin intermediul programului cititorii vor putea avea acces gratuit la Internet, biblioteca din Rovinari fiind dotată cu patru calculatoare. (D.M.)                    

Ajutoare alimentare pentru 300 de nevoiaşi

Direcţia de Protecţie Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu mai are de distribuit ajutoarele alimentare pentru circa 300 de persoane. Din cei 7650 de beneficiari, aproximativ 7350 au intrat în posesia alimentelor. Reprezentanţii instituţiei spun că oamenii ar trebui să-şi ridice produsele pentru a avea timp să le consume deoarece la sfârşitul lunii aprilie o parte a alimentelor expiră. (D.M.) 

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: