Concurs la Serviciul de Evidenţă de la Cărbuneşti

Serviciul de Evidenţă a Persoanei de la Târgu Cărbuneşti a organizat ieri concurs pentru ocupare unui post temporar. Chiar dacă începând cu 1 ianuarie serviciul va funcţiona cu doi angajaţi, activitatea va rămâne deficitară în continuare. În prezent, din cei trei salariaţi doar unul este la serviciu, ceilalţi fiind în concediu pentru creştere şi îngrijire copil. Noul angajat va funcţiona până la data de 1 septembrie când unul dintre salariaţii va termina concediul. (D.M.)

Pe scurt:

Peste 2000 de colindători, înscrişi la Primăria Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu îşi va primi colindătorii începând de mâine. În zilele de 15, 16, 17, 20, 21 decembrie zeci de grupuri formate din preşcolari şi elevi din municipiu şi judeţ vor trece pragul municipalităţii. Până în prezent, s-au înscris peste 2000 de colindători. Primăria a pregătit un număr de 3300 de pachete cu dulciuri, în valoare de câte 10 lei/fiecare. (D.M.)

Amenzi de peste 6000 lei, aplicate de veterinari

Inspectorii sanitari-veterinari au aplicat săptămâna trecută cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6300 lei. Un număr de 4 magazine alimentare din Borăscu, Mătăsari, Ciuperceni şi Bustuchin au fost amendate pentru deficienţe de manipulare, etichetare şi depozitare a produselor alimentare. De asemenea, un proprietar de mijloc de transport a fost sancţionat din cauză că transporta animale neidentificate şi neînregistrate. (D.M.)

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: