Concurs pentru 52 de directori din Gorj

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a scos la concurs posturile de directori de școli rămase neocupate în urma concursului de la finele anului trecut. Este vorba de 52 de posturi de director și director adjunct.

Dosarele de înscriere se depun până pe data de 25 ianuarie, iar proba scrisă are loc în 18 februarie. Interviurile vor fi în luna martie.

Cele mai multe posturi vacante, 34 la număr, sunt de director. Este vorba de funcțiile de conducere de la două grădinițe („Mihai Eminescu” din Târgu Jiu și nr. 1 din Motru), cinci licee (Liceul „Mihai Viteazul” Bumbești-Jiu, Liceul de Arte Târgu Jiu, Liceul Teologic Târgu Jiu și liceele tehnologice din Motru și Roșia de Amaradia) și 27 de școli gimnaziale din Târgu Jiu, Bălești, Lelești, Cătunele, Arcani, Bengești-Ciocadia, Câlnic, Căpreni, Ciuperceni, Godinești, Hurezani, Ionești, Bumbești-Jiu, Dănești, Polovragi, Urdari, Văgiulești, Motru, Padeș, Prigoria, Săcelu, Slivilești, Stănești, Țânțăreni și Brănești.

Este vacant și postul de director al Centrului Județean de Excelență Gorj.

Directorii care ocupă acum funcții cu detașare în interesul învățământului, dar care nu s-au înscris la prima sesiune sau nu au promovat examenul sunt așteptați să se înscrie la concurs.
Lista posturilor vacante poate fi consultată AICI.

Vizualizări: 3,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: