Concurs pentru şefia CAS Gorj

Zilele lui Daniel Bondoc în fruntea Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Gorj sunt numărate. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs postul de preşedinte-director general al CAS Gorj.

Astfel de concursuri vor avea loc şi pentru şefia altor 41 de astfel de instituţii din ţară. Cei care vor să preia cârmele CAS Gorj pot depune dosarele de înscriere până în data de 19 februarie, la cabinetul preşedintelui CNAS. Afişarea rezultatelor selecţiei dosarelor va avea loc de Dragobete, în data de 24 februarie.

Candidaţii care vor trece de această primă etapă, vor susţine proba scrisă în data de 2 martie.  În afară de condiţiile generale de participare la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească şi nişte condiţii specifice, printre care:  vechime în specialitate - minimum 7 ani şi activitate desfăşurată în funcţii de conducere de minimum 5 ani. Mai mult, candidaţii trebuie să prezinte şi o recomandare de la ultimul locul de muncă. Social-democratul Daniel Bondoc conduce CAS Gorj din iulie 2012. Toţi directorii de CAS din țară au fost demiși la începutul lunii octombrie 2015. Cârma instituţiei de la Gorj a fost preluată atunci de directorul adjunct, economistul Daniel Şurlea. O lună mai târziu,  Bondoc a revenit în funcţia de preşedinte al CAS Gorj, interimar.  Şurlea spunea la acea vreme că Bondoc va fi cel care va participa la concurs. 

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: