Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concursuri amânate din... lipsă de spațiu

Situație atipică la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Unitatea sanitară a amânat concursul pentru ocuparea a 15 posturi de asistenți medicali și infirmieri.

„Concursurile pentru ocuparea următoarelor posturi vacante: 5 posturi infirmier debutant la Secția Neurologie, 2 posturi asistent medical debutant la Secția ATI II, 5 posturi asistent medical la Secția ATI II și 3 posturi infirmier debutant la Secția ATI II se amână din motive organizatorice, până la o dată ulterioară ce va fi anunțată pe site-ul unității noastre”, a precizat managerul Dumitru Vienescu.

Pentru că s-au înscris peste 180 de persoane, conducerea spitalului a dispus să amâne angajările pentru că nu dispune de un spațiu adecvat pentru organizarea concursurilor astfel încât să fie respectate regulile de distanțare socială impuse de pandemia de coronavirus.

Cei mai mulți candidați, 63 la număr, s-au înscris pentru posturile de la Neurologie.

Totodată, pe site-ul spitalului au fost publicate două erate la bibliografia pentru ocuparea posturilor de infirmier debutant la ATI II și a celor de asistenți medicali.

Concursurile vor fi reluate, după ce se va rezolva problema spațiului.

Vizualizări: 2,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: