Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condamnat definitiv pentru uciderea tinerei sale soții

Sorin Olteanu, gorjeanul care în luna mai a anului trecut și-a ucis soția într-o criză de gelozie, a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare. Bărbatul era din Bărbătești și se stabilise alături de soția sa Raluca, gorjeancă și ea, în Timișoara. Curtea de Apel Timișoara a menținut săptămâna trecută decizia Tribunalului.

Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori, iar apoi Olteanu a încercat să îşi pună capăt zilelor urcându-se la volanul maşinii sale şi izbindu-se cu ea de un stâlp de pe o stradă din Timişoara. A scăpat cu viață și a ajuns în pușcărie.

Cei doi soţi erau căsătoriţi de circa un an de zile şi nu aveau copii. În fața instanței, bărbatul nu și-a recunoscut fapta. Magistrații l-au obligat pe bărbatul de 30 de ani să despăgubească rudele femeii ucise cu 750.000 de lei.

Vizualizări: 5,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: